Μήνυμα από το 'Ιδρυμα Τεχνολογίας Κύπρου.

Το 'Ιδρυμα Τεχνολογίας με τον καταλυτικό του ρόλο και το όραμα της τεχνολογικής αναβάθμισης του βιομηχανικού τομέα της Κύπρου, με μεγάλη ευχαρίστηση καλοσωρίζει την δημιουργία της πρώτης δικτυακής βιομηχανικής περιοχής της Κύπρου, με την ονομασία "Cyprus Industry On-Line".

Το Cyprus Industry On-Line είναι ένα ηλεκτρονικό περιβάλλον που αξιοποιεί τις δυνατότητες που προσφέρει το Διεθνές Διαδίκτυο. Το περιβάλλον αυτό προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες, ενημέρωση και πρακτική βοήθεια σε διάφορα θέματα που αφορούν την Κυπριακή μεταποιητική βιομηχανία.

Το σχέδιο αυτό απευθύνεται σε βιομηχανίες, φορείς, εταιρείες, διαπιστευμένους συμβούλους και οργανισμούς στην Κύπρο και στο εξωτερικό, που έχουν, ή αναπτύσσουν, οποιοδήποτε είδος δραστηριότητας που έχει άμεση ή έμμεση σχέση με την κυπριακή μεταποιητική βιομηχανία.

Το όραμα του Cyprus Industry On-Line είναι να δημιουργήσει ένα παράθυρο της κυπριακής μεταποιητικής βιομηχανίας προς τον κυβερνοχώρο. Από εδώ, μπορεί οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος να επικοινωνεί ταχύτερα και αποδοτικότερα, να διαφημίζει προϊόντα και υπηρεσίες, να λαμβάνει και να στέλνει παραγγελίες κλπ. Επιπρόσθετα, οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου μπορεί, με του υπολογιστή του, να έχει πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την κυπριακή βιομηχανία.

Μέσω της συνεργασίας του Ιδρύματος Τεχνολογίας με το Λογοδίκτυο επιδιώκεται το Cyprus Industry On-Line να γίνει το βασικότερο κέντρο πληροφόρησης για την κυπριακή μεταποίηση. Το Cyprus Industry On-Line περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

Η Κύπρος είναι περισσότερο γνωστή για τις παραλίες και τα τουριστκά της θέρετρα. 'Ομως, με την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων για να γίνει μέλος της Ενωμένης Ευρώπης, χρειάζεται να προβάλλει και την βιομηχανία της. Γι' αυτό αξιοποιήστε την περιήγηση σας στο Cyprus Industry On-Line βρίσκοντας κάθε πληροφορία για τον κυπριακό βιομηχανικό τομέα.

Με εκτίμηση,
'Ιδρυμα Τεχνολογίας


Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μας μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο: idrymatech@industry.cy.net
Παρακαλούμε στείλτε μας τα σχόλια σας για τις σελίδες μας.

Σχεδιασμός:Λογοδίκτυο
© 1996 'Ιδρυμα Τεχνολογίας. Διατηρώντας κάθε δικαίωμα.